Elin Jonasson

Kategori: 31 dagar i Juli

31 juli

31 juli och dagens bild visar min Favoritstad. Jag kan tyvärr inte sjunga som Håkan - Jag har varit i alla städer. Men av dem städer jag varit i så är Stockholm, Göteborg eller Karlshamn mina favoritstäder. Jag är dock inte någon storstadsmänniska (ännu?!) och kan få lite lätt panik av stora folkmassor osv. Men som sagt, ännu. Det kan ju kommas att ändras :) Karlshamn är inte jättestort och är en väldigt mysig stad. Dels kusten & havet men även de små lugna gatorna med gamla hus. Samma "utbud" finns ju även i Stockholm & i Göteborg. Vilken är din favoritstad?

 

30 juli

30 juli och dagens bild visar Något grönt. Jag letade inte upp någon grön sak utan tog en gamal bild istället. Ja, ni ser vad som är grönt. Trädkronorna :) 

29 juli

 

29 juli och dagens bilder visar Sport. Ni behöver ens inte gissa vilken sport jag valde? Friidrott såklart! Det har blivit massa bilder  genom åren. Jag märker hur många bilder jag bara tagit detta året, över 2000! När man har kameran uppe så varför inte ;) Samtidigt kom jag på att det är den enda sport jag fotat. Arkivet är fullt av massa sportbilder men bara på friidrott. Om jag känner mig rätt lär det förbli så också. Vilken sport fotar du helst?

28 juli

 

28 juli och dagens bild visar Glädje. Känslan när man är glad är underbar! Det är så härligt och man kan inte riktigt beskriva det. Man kan bli glad av så många olika saker. Ibland är det småsaker som att killen man gillar kollar på en. Och ibland är det större saker. Ett typisk kännetecken på att jag är glad är att jag skrattar. Jag skrattar alltid när jag är glad. Oftast väldigt hysteriskt men det är bland de bästa saker jag vet, att skratta! Vad gör er glada & gör ni något speciellt då? Berätta!

 

27 juli

27 juli och dagens bild visar Favoritdryck. Om man bortser från vatten & mjölk, som jag uppskattar väldigt mycket, så väljer jag te som min favoritdryck. Det finns otroligt många olika smaker & sorter, dessutom går det snabbt att göra! Vad har ni för favoritdryck?

26 juli

26 juli och dagens bild visar Något på mitt rum. Min fina säng ser ni på bilden! Bäddad och allt! :) 

25 juli

25 juli och dagens bild visar Vattendroppar. Ett väldigt annorlunda men kul sätt att fota vattendroppar på. Det enda som behövs är en cd-skiva, blomsprut, vatten, kamera, stativ & ett färgglatt papper att spegla med :) Lycka till!

24 juli

24 juli och dagens bilder visar min Favoritårstid. Sommar, sommar, sommar! Ja, sommar är min favoritårstid. Sol, bad, träning, glass, värme, fotografering, solbrännor, vänner, tävlingar, solnedgångar - det finns så många saker som gör mig glad på sommaren! Vilken är eran favoritårstid?

23 juli


23 juli
och dagens bilder ska visar Bästa Känslan. Lycka! Lycka är den bästa känslan jag vet. Jag tror alla har upplevt lycka men man kan inte riktigt beskriva det, eftersom lycka är så individuellt och alla människor upplever det på olika sätt. Ordet lycka har höga förväntningar kring sig & förknippas med väldigt starka saker. Förväntningar kring lycka gör att vi ofta missar att njuta av det när vi befinner oss mitt i. Jag har sett tillbaka alldeles för många gånger på saker och intsett hur bra de varit först efteråt. 

Det är också lätt att vänta på lycka. I väntan är det så enkelt att missa de små sakerna som gör en glad. Ibland måste man stanna upp i sin vardag och tänka - Vad gör mig lycklig? Och vad är det som få mig att må bra? Lite inställningar och uppskattning tillhör också lycka. Vad gör er lyckliga?

22 juli

22 juli och dagens bild visar min Kändiscrush. Jag är antaligen inte ensam om att gilla denna kändis - Felix Sandman. Han är medlem i The Fooo och kan verkligen sjunga & dansa! Väldigt gullig & rolig kille! (Sen har jag några småcrushes på lite äldre kändisar)

21 juli

21 juli och dagens bild visar Blommor. Detta är en gammal bild som jag tog i våras men jag gillar färgerna :) 

20 juli

20 juli och dagens bild visar Bästa boken just nu. Jag valde boken Mitt perfekta liv. Det är en av de bästa böckerna jag läst och rekomenderar den starkt! Författaren heter Sarah Dessen, så leta efter hennes namn i bokhyllorna, verkligen riktigt bra sommarläsning!