Elin Jonasson

Kategori: Elin undrar

nya planer och massor utav mat till bloggen

Heej! Tidigare idag fick jag en liten gullig kommentar från en tjej som hette Julia. Hon skrev att hon också gillade bakning och matlagning och skrev att hon gärna ville se fler recept här på bloggen. Och som ni kanske vet stordiggar jag verkligen att laga mat och testa mig fram i köket. Baka bröd, testa hälsosammare sötsaker och bara röra ihop olika degar är det bästa jag vet :) Men nu till saken. Hon fårgade om jag kunde visa er fler recept och tipsa om mat m.m. Och jag säger bara - absolut! Matlagning är trots all ett av mina största intresse så det är klart att det måste få ta mer plats här på bloggen :) Skulle det vara roligt med "veckans recept" eller "veckans vegetariska", "söndagssnacks", "två favoriter av bröd tillexempel. Ja det finns massa olika inläggsidéer som jag gärna vill förverkliga. Ibland kan jag använda egna bilder och ibland kan jag köra med bilder från andra sidor. Vad tycker ni om min lilla idé? Kommentera gärna och var med och diskutera. 

Nystart

Hallå på er! Jag har en fundering. En tanke som har gått fram och tillbaka i mitt huvud. Samtidigt som jag hittar flera possitiva saker med det kan jag även hitta flera negativa. Jag står lite i valet i kvalet. Ska jag eller inte? Det jag funderar på är alltså att starta en ny blogg. Göra en nystart. Med ny design. Inga gamla dåliga inlägg. Bara bra kamerabilder. En blogg som är mycket mer stilren och mogen om man kan uttrycka det så. Jag har fått massor med inspiration nu när jag kollat runt på andra bloggar och jag känner verkligen för att göra en nystart! Men samtidigt är det lite jobbigt. Jag har ändå haft denna bloggen i 1 1/2 år och jag har många bra saker på denna blogg. Om jag startar en ny måste jag verkligen börja ifrån scratch. Alla läsare tillexempel. Hur kommer ni hänga med på flytten? För jag känner lite för att byta bloggportal helt men som sagt. Det finns tusen possitiva saker & tusen negativa. Men jag funderar på :) Ny desig, bättre inlägg & bilder, visst skulle det vara kul! Jag ska tänka lite till. Kommentera gärna vad du tycker. Kramar!

White shoes - Adidas/Nike


Och beslutångesten har kommit till mig igen! Fy vad svårt det kan vara att välja mellan ett par skor! Nike eller Adidias? Adidas eller Nike? Beslutångest x1000! 
Vad tycker ni jag ska köpa? Jag fick ett par Nike Air 1'07 i födelsedagspresent. Eller rättare sagt, jag fick pengar till det då. Men skorna har varit omöjliga att hitta. De har varit slutsålda på varenda sida men nu finns de äntligen på Nikes egna hemsida i rätt storlek. Samtidigt under våren har ju Adidas Superstar blivit poppis och jag själv tycker de är riktigt snygga. Men jag har velat ha Nike's sen jag såg de för första gången. Ahh, jag blir galen! Det är verkligen 50/50. Adidas eller Nike? Svåra beslut det här, haha, trots att det bara handlar om ett par skor. Kommentera gärna vad ni tycker? Kramar

Veckans blogg?

Hej alla fina läsare! Jag har länge tänkt på att starta upp Veckans blogg. Jag har både hittat för & nackdelar när jag tänkt på det. Och jag velar hit och dit så jag tänkte att ni gärna får kommentera och berätta vad ni tycker! :) Ska jag starta upp det eller inte? Om jag startar upp veckans blogg så har jag tänkt att köra det varannan vecka så att det inte blir för tjatigt! ;) 

Stockholm levererade


Heej! Jag täntke ställa en liten fråga till er och det är om ni vill ha något inlägg om vad jag köpte i Stockholm. Jag tänkte bara knäppa några simpla bilder där alla kläder är samlade. Men bara om ni vill ha det förstås? Och angående mina klänningsfynd i Karlshams så kommer det bilder! Jag har inte hunnit ta några vidare bra bilder på klänningarna men det kommer. Jag ska även förska ta några födelsedagsbilder i samma veva. Inte så långt kvar nu tills jag fyller år! Längtar :) 

Bara kommentera om ni vill ha en liten Haul i ett inlägg! Puss puss! 

Inlägg & tid

Jag har länge funderat på det där med inlägg och tid. Det finns inte alltid tid eller möjlighet att posta bra inlägg som man lagt ner mycket tid på. Och då har jag tänkt på det där med bra och dåliga inlägg. Man kanske är i en sits som denna - Det är eftermiddag. Man har varit i skolan och är nyss hemmkommen. Det är en liten lucka mellan skolan och träning. Innan man ska till träningen ska man hinna plugga och äta lite. Samtidigt vill man blogga. Man har inte fixat något tidstinställdt och vill göra en liten uppdatering. Då är frågan om man ska stå över att blogga eller göra ett litet kort & tråkigt inlägg. Bara en liten uppdatering om dagen. Inte så kul att läsa kanske? Då är frågan om man kanske ska lägga lite mer tid dagen efter och skriva ett lite roligt inlägg med någon bild osv. Vad tycker ni? Detta är bara mina tankar. Jag hamnar ofta i denna sits och brukar då stå över att blogga. Oftast blir inlägget dagen efter lite roligare än bara en uppdatering som blir samma varje dag. Ha det fint! 

Kram Elin :) 

earth hour

Hallu! Jag går direkt till rubriken som lyder "Earth Hour". Precis, ska ni släcka lamporna? I min familj ska vi släcka ner alla lampor klockan 20.30 för att "få en ljusare framtid" som WWF säger. Jag tycker det är ganska kul faktiskt. Se om man klarar sig och sådär, haha! Och sen är det ju ganska mysigt. Bara massa stearinljus som är tända. Nästan som man längtar.  Under tiden ska jag i alla fall pyssla med min deckare som ska vara klar på onsdag. Gash, vet inte om jag hinner. Men nu har jag i alla fall kommit på ett bra slut vilket vårdar gott! Och sen blir det även engelska och SO. Lika bra att plugga och lite sådär när man ändå inte har något för sig. Kommentera gärna om ni ska släcka lamporna och motivera om ni inte ska. Kram! 

lite nytt

God eftermmiddag! Bland massar kuddar, läxböcker och datorn i knäet har jag fixat en ny header. Kanske tillfällig, det vet jag inte ännu? Jag har även valt en ny profilbild som man hittar under kategorin "Om Bloggen". Berätta gärna vad du tycker om den nya designen!
•   •   •   •   • 
Eftermiddagen i stora drag har inneburit plugg. Har cirka 200 engelska glosor tills på torsdag. Efter att kört dem några gånger börjar dem faktiskt att sitta. Sen har jag även pysslat med min deckare som vi skriver på svenskan och min so-presentation. Har ni mycket i skolan när det endast är 3 veckor kvar till påsklovet? (!!!) Fatta, bara 3 veckor. De är ju sjukt lite, snart är det bara 1 vecka och sen påsklov. Taggar redan Stockholm, haha! Ha en fin söndag 

macrokrälande

 

Bilder från årets första macrokrälande!

Halleluja! Äntligen kommer detta inlägg upp. Har legat och skrotat i utkastet så länge men nu så. Det är i alla fall bilder från massa macrokrälande, haha! Vilket ord!
Jag säger bara en sak, någon skulle ta en bild på mig när jag fotar dessa underbara vårblommor. Det är ingen vacker syn! Ni får två ledord kamera+mark. Får ni en bild i huvudet? Ja, hur den än ser ut så är macrokrälande det bästa vårtecknet tycker jag. Vad tycker ni är det bästa vårtecknet? âœ¿ 

Pussar till er! 

en fråga till er!

Jag är ju bara en i mängden som bloggar. Det finns många olika sorters bloggar. Lika så som det finns olika bloggar finns det olika läsare. Alla vill se olika saker. Vissa läser modebloggar, vissa fotobloggar och andra vardagsbloggar. Många bloggare driver alla dehär tre exemplen. Och nu ställer jag er frågan: Vad vill ni se på min blogg? Finns det något ni vill se mer av? Mindre av kanske? 

Jag har ingen aning om vilka ni är som läser min blogg. Killar, tjejer? Tonåringar, vuxna? Det är det som är lite "läskigt" när man driver blogg. Mina lärare kan ju lika gärna sitta och läsa vad jag gör och skirver. Det skulle vara kul om ni gav några tips och berättar vad ni vill se. Samtidigt kan ni beskriva er själva lite. Jag vill gärna veta lite om mina fina läsare! Hoppas ni har lite inspration till mig. Kram på alla er! <3

Upp