Elin Jonasson

Kategori: Foto - Barn

lika ren som ett barns ögon

här kommer de sista redigerade bilderna på lilla Ally! Även fina Frida kom med :)) hoppas allt är fint!


kram!

Ally!

idag bjuder jag på fler bilder på fina Ally! kramar till er!stora leenden och en knäppande kamera

hej fina ni! lovet rullar på fint måste jag säga :) imorgon sitter hela familjen i bilen igen och då åker vi norr ut mot en annan kust. idag har jag fotat fina Ally som fastnade på många söta bilder. det var så kul och i eftermiddag har jag redigerat några av bilderna. Jag har också hunnit med att träna och det gick toppen. nu ska väskan packas så hörs vi imorgon. kram!


ally :))

On sunday


På söndag igen får jag äntilgen fota den här lilla sötnosen! Det blir en ett-årsfotograferingen för att hon fyllde 1 år i veckan. Jag är verkligen så taggad. Har massa inspiration och idéer i huvudet. Vi ska även försöka ta oss ut och fota lite i vårsolen. Det kan nog bli fint :) Lite längre fram i vår blir det förhoppningsvis en fotografering bland vitsipporna vilket jag också tro kan bli riktigt bra. Hörs! :)

en liten favorit

Hejsan! 
Fick äran att fota min lillfavorit Ally på jullovet. Själv är jag väldigt nöjd över bilderna. Trots att det var lite svårt att få henne att sitta still och inte börja gråta så blev det många fina bilder. Även Frida & Linda med familj blev nöjda :) Hoppas på att få göra ännu en fotografering med henne framöver när hon blivit lite större. Har massa idéer som snurrar runt i huvudet. Som tur väl gillade hon kameran och jag tror hon gärna lägger sig framför den igen. Hadeee

Ally ❤

Heeej!
Hittade alla dem här bilderna från Allys dop i biblioteket. Var mer än två månader sen jag tog dem. Men nu när jag väl hittade dem passade jag på att redigera dem och lägga upp dem här på bloggen. Nu när jag ser bilderna så tänker jag på vilken fin & bra dag det var.
Var faktiskt på ett till dop nu i helgen. Från att inte ha varit på nått dop i mitt liv så blev det två under samma höst. Dock fick jag bara vara fotograf på detta men det var riktigt kul. Jag & syrran titulerades som hovfotografer och fick gå runt i hela kyrkan och fota. Jag tror dock att vi inte fattade friheten och rörde oss ytterst lite, haha. Men familjen är nöjd över bilderna. Sen var det middag och tårta gjord av bästa Frida. Riktigt tjusiga & goda! :) 

Förövrigt så har jag kommit på att jag vill fota mera barn & familjefoton. Det är verkligen superkul att fota barn och försöka fånga dem perfekta ögonblicken. Det enda problemet är att jag inte känner så många barn & småbarnsfamiljer, men jag få försöka sakffa några kontakter. Alltid lika roligt att kolla igenom bilderna sen och se hur söta de blev! Kram

Upp