Elin Jonasson

Kategori: Foto - Djur

SummercatUniverseum

Heej! Här kommer lite blandade bilder från Universeum. Var där för cirka tre veckor sedan och tog massa bilder på alla söta djur. Apor, fiskar, fåglar, ödlor, ormar, hajar och ja, syrran också ;) Kolla gärna in hennes blogg förresten, hon har också postat några bilder från Göteborg. Klicka HÄR för att komma dit  Kramar!

favoritkatten

Favoritkatten i sängen & kameran inte så långt därifrån - här har ni resultatet! Kram! 

solvarma katter & muffinsbak

...är dagens ord i stora drag. Förmiddagen bestod av att baka muffins och att fota. Stack egentligen ut för att läsa men sen kunde jag inte motstå alla fina blommor och fram för allt djur som nästan skrek - Fota mig, fota mig! Och då menar jag framför allt min katt, fotomodellen i familjen. Hon verkligen älskar att vara framför kameran så varför inte passa på att fota henne i solljuset? Fler härliga bilder kommer i morgon och i nästa vecka. Men ni får se ett litet smakprov. Vi hörs! :) 
don´t be shy

- Min fina fina katt -

jag gick ut en kväll, för att känna doften av våren

 Denna kväll har varit magisk! Stack ut vid cirka sextiden och fotade denna vackra sky! Katten följde glatt med och kände även för att bli fotad, kors i taket, första gången! När man var ute kändes det som om man var i en film eller liknande. En doft av vår och denna himmel, ville stanna tiden för ett tag. Hur var eran kväll? Pussar! 

det luktar vår

Håkan spelas om och om igen här inne. Idag ska tangent bordet bara brinna. Har några läxor som måste göras och sen måste jag jobba igen det jag missade i fredags. Var bara fyra lektionern så det blir ganska lugnt.
Tidigare idag stack jag ut och plockade några vitsippor som jag satte i en vas på rummet, de luktar sååå gott! Och passar in gör dem också. Verkligen härligt men nu ska jag inte tappa för mycket tid så jag ska avsluta detta inlägg. Vi kanske hörs senare idag så ni får ha de så gött âœ¿


✿ Två söta bilder på min fin fina katt (kommer dyka upp fler i veckan) âœ¿ 

spontana bilder är dem bästa

Bilderna knäpptes i onsdags, katter som är lika glada som jag ♥ 

 

Upp