Elin Jonasson

Kategori: Foto - Konsert

Daniel Adams-Ray

idag kommer fler bilder från torsdagen! Detta är fyra bilder från kanske 3 minuter av en timmes konsert så ni förstår att det finns mycket att visa. "rökröret" på bilderna gjorde konserten extra fin och magiskt. lite nytt och verkligen snyggt tycker jag hehe. kram från mig till dig så får ni fler bilder en annan dag! 

29 juli


heeej! Jag har inte hört av mig på hela dagen men nu är jag tillbaka vid datorn. Min fredag började med att jag vaknade upp efter gårdagens grymma konsert. Jag var inte sådär pepp på den innan. Först var tanken att jag inte ens skulle hänga med till borås för att kolla på Daniel men nu i efterhand ångrar jag ingenting. Det var riktigt kul att se honom och framförallt sjunga med till alla låter. Men efter att jag vaknat drog jag till gymmet och var där i två timmar. Efter det flög dagen iväg och nu är vi här. Under eftermiddagen har jag hjälpt till med en renovering som vi gör vilket var kul för att jag fick måla hehe :)) Snart blir det kvällsmat och efter det ska jag kolla på reprisen av Sommar med Ernst, kul! Fler bilder och ord från gårdagen kommer i helgen. kram!

göteborg på sjutton timmar

Innan vi erövrade Ullevi i lördags så gick vi runt i fina gbg. Nu tänkte jag ta med er och visa vad vi hittade på med bilder, klockslag för klockslag. för att vi ska få rätt känsla måste vi såklart klicka igång en hel spellista med alla låtar som han spelade. Här kommer sjutton timmar i göteborg!10.00

vi lämnade värnamo och körde väster ut med gbg som slutdestination. 10.00 - 11.00

då satt vi i bilen och sjöng såklart högt till inspelningarna från ullevi 2014. vid elvatiden stannade vi vid Kroksjön och tog en fin fika i solskenet. 

12.00

vid tolvtiden kom vi fram till underbara och soliga göteborg! staden kokade och det gjorde vi också i bilen, trots AC. bilden till höger visar en liten paus som vi tog efter ett toabesök i Trädgården vid Palmhuset. här åt vi glass från en glassbar. jag tog två kulor med smak av dumle och polkagris. himla gott och framför allt svalkande. Mamma tog favoritsmaken päron och fick lyckorus när hon insåg att den var laktosfri vilket vi andra uppskattade. 17.00

på första bilden var vi tillbaka vid bilen igen. Där bytte vi om (jag satte änlitgen på mig min fina fina sjömansklänning som jag käne mig så vacker i) och fixade till oss lite innan vi gick med raska steg mot ett helt magiskt Ullevi. 

18:00

Vid artontiden var vi inne på Ullevi och satt oväntandes och såg fram emot konsertstarten. 

19:45

Det var klockslaget när Sven-Bertil Taube erövrade sceenen. Han sjöng sina visor och alla fina känslor kom krympandes. efter tusen aplåder till honom längtade vi efter att få se vår vän Håkan på storskärmarna. 20.30

då startade konserten!!! :') jag fick håkanfeber redan när första tonen och jag såg håkan vandra upp mot scenen. När "jag vet viken dy hon varit i" började kom tårarna och jag grät och grät. samma mönster fortsatte när han sjöng "Hurricane Gilbert" och "Försent för edelweiss". snyft snyft. under alla 29 låtar lyfte jag armarna mot himlarna och lät tårarna rinna på kinderna. 24.00

efter 3 1/2 h med dans, dans och dans var allt slut. Jag citerade håkan på instgaram och skrev "för slutet gör för ont i mig". det var så sorligt att lämna Ullevi och håkan. Man ville ge honom den största kramen och berätta för honom hur han får mig att må. hur kan förstår och hjälper. Han vet inte om det så därför vill man bara säga till honom hur fin han är. alla ord och låtar under konsrter gav mig nya drömmar och förhoppningar. Tårarna kom för framtiden och jag har skrivit ner allt som jag kände. Man blir så himla sentimental 

00.30 - 03.00

vid halv ett lämnade vi gbg. Jag ville ut på gatorna och möta andra människor som kände likadant och var lika lyriska. Jag hade dock Ida, Emma och mamma i bilen som gärna uttalade sig om sina uppleveser. Vid tretiden släppte vi av Ida hemma hos henne och åkte hemåt. så fort jag kom hem la jag mig i sängen och grät en skvätt till. Jag hade fortfarande inte insett att jag var på håkan så när jag kollade på alla bilder och video jag spelade in under kvällen blev kinderna våta igen. 

slutligen vill jag tacka mitt gäng som jag fick besöka göteborg med. kul att ni hängde med :)) Men ett ännu större tack går till Håkan såklart. du är den finaste jag vet. tack tack tack. jag kan inte riktigt uttala mig och få fram alla känslor men alla som var där förstår. jag hoppas att även håkan förstår hur bra han är. tack vackra vän. 

fina rader om håkan

håkan förtjänar fler inlägg här på bloggen. nu sammanfattar jag de finaste artiklarna som jag har läst om hellström innan och efter konserten, nu kör vii! 

GP - Brinner in the shit

Aftonbladet - Håkan lyckas överträffa sig självExpressen - 360-bild

Expressen - Håkan är svensk sommar

Expressen - Låtordningen och betygExpressen - Håkans karriär

GP - Allt om Håkan och Ullevi, bilder, filmer och text
för slutet gör ont i mig. håkan

jag är alldeles mållös och vill nästan inte uttala mig om gårdagens helt magiska konsert. det var så himla himla fint. mina kinder blev våta för första gången när han drog igång "jag vet vilken dy hon varit i". "Hurricane Gilbert" och "För sent för edelweiss" fick också många många tårar. Annars tog jag mig igenom hela konserten med största leendet och tusen handklapp. känslan, basen, sången, hyllningen och allt finns fortfarande kvar i mig och jag vill återuppleva det här flera gånger om. årets konsert var relativt lik 2014s men det var bara så vackert. jag kanske skriver mer om mina stora dag lite senare men nu ska jag drömma mig bort igen och ta emot alla intryck och känslor som inte riktigt nått mig ännu. slutet gör ont i mig men det var fint att se ullevi regna bort i guld. tack håkan. tack min finaste vän.
Håkan på Ullevi

...är helt oförglömligt! Samtidigt som det är precis 1 år sedan Håkan hade sin magiska konsert mitt i Gbg tävlar jag i Kalmar. Om jag hade fått bestämma hade jag såklart åkt till Göteborg och försökt att minnas denna underbara dag - 7 juni. När konserten var slut var allt verkligen magiskt men tragiskt. Sångerna, stämningen, publiken, vädret, Håkan...allt var bara magiskt. Men sen när allt tog slut, några minuter i tolv blev allt tragiskt. Man kunde inte riktigt smälta att man nyss hade varit på sin livs största & bästa konsert med nästan 7000 andra. Att se 140000 uppsträckta händer mot himlen samtidigt var svåslaget, både från min plats och antagligen från Håkans också. Vilken jävla kväll rent ut sagt! <33

Jag hörde sångerna i mitt huvud ett långt tag efter 

Läs inlägget som jag gjorde efter konserten. Det hittar ni HÄR! Vilken throwback! :)

Karlshamn - Day 1

Ja, här kommer det första inlägget om mina dagar i Karlshamn. Kollade tillbaka på bilderna & insåg att det var mer än två veckor sedan jag var där. Det är sjukt vad tiden går fort! I alla fall, här kommer några bilder som jag tog och en massa text :) 

Onsdag: Vi började med att hämta upp Hanna och sen bar det av mot Karlshamn. Vid tolvtiden kom vi fram till farmor & farfar och stack nästan direkt till Fiskhamnen för att äta lunch.

Som vanligt valde vi stekt spättafilé med potatismos. Himelskt gott!
Efter lunchen åkte vi hem och tog en fika. Vi passade även på att sätta upp tältet & blåsa upp madrasserna.

Vid sextiden gick vi in till stan & var riktigt festivalsugna! När vi kom fram till torget köpte vi oss lite mat och dricka och började gå mot kön. När vi passerade scenen kommer The Fooo ut och börja sjunga. Samtidigt höll vakterna på att stänga av torget så det var nästan bara vi där som såg dem, lite speciellt måste jag säga! ;)

Klockan cirka halv åtta var det insläpp och vi sprang in framför scenen. Alla fansen var förväntansfulla och skrek så fort en lampa tändes, haha! Vid 21 började konserten och den var A-W-E-S-O-M-E! Stämningen, killarna, musiken, fansen, ja, hela festivalen var grym! Deras utstrålning var fantastisk och de bjöd på en sjukt bra konsert! Jag måste också passa på att erkänna, Felix är snyggare i verkligheten ;) 

(Detta är bara ett fåtal av alla bilder jag knäppte. Jag vill inte lägga ut alla av olika anledningar).

Efter The Fooo´s fina konsert så var det dags för Nause. Deras konsert var grym, grymmare, grymmast! Jag har aldrig varit på en "dunkonsert" så det var en upplevelse! Bara att stå där med massa äldre ungdomar och hoppa med händerna i luften och verkligen leva för stunden var magiskt. Om man bortser från lukten av öl & rök förståss ;)

Nause höll på långt över midnatt och man tröttnade aldrig! Lite innan konserten var slut gick vi ut från där värsta folkmassan och ställde oss i utkanten. Plötsligt knackar Emma mig på axlen och pekar jämte scenen, mot en trappa. Där sitter Oscar & Omar. Innanför kravallstaketet dock men de vinkade till oss och slänge slängkyssar. Hihi! 

Bild med dåligare kvalité får man leta efter. ;) Ursäkta...

Klockan 1 på natten gick vi hem efter konserterna. Hem på Karlshamns mysiga kullerstensgator i gatlycktornas sken. 
Samma kväll somnade jag med ett leende på läpparna â™¡ 

 

Upp