Elin Jonasson

Kategori: Foto - Natur

Öland


hej på er! idag visar jag er tre bilder ifrån Öland. Vi hade bättre väder än vad bilderna visar haha. Detta var precis på morgonen, runt åttatiden då jag och Emma var ute och sprang. Som ni ser var stranden helt öde och det var bara vi och ett stort hav där. Efter löprundan sprang vi ut i det svalkande havet vilket var himla skönt. Längre fram i veckan lovar jag att visa er fler bilder från min Ölandssemester. ha en finfin onsdag! 

dom dimmiga dagarna


jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...

pioner

trädgården en fredag

allt blommar så fint. vackrast är pionen som är en spira i sig. den äger rabatten och är så stolt där den växer. här är två bilder som jag knäppte i trädgården en fredag. 

apple blossom in a feed

apple blossom

vilsna i decembersolenHäromdagen var jag och syrran lite vilse i skogen. Ni kan vara lugna, vi hittade tillbaka ganska snabbt, tack vare min gps i mobilen (räddaren i nöden). Förutom några extra steg och massa frisk luft så tog jag några fina bilder. Skogen i december och nollgrader är något alldeles extra. Nästan magiskt :) Lite vintersol och röda kinder var också fint. ha en bra onsdag

SummercatJag ger dig solen"I rätt ljus, i rätt tid, är allt extraordinärt"

Tänker alltid på dig i april


Dress from Sheinside
Här är bilderna jag knäppte i söndags :) Så nöjd över resultatet!
Egentligen borde jag råplugga spanska just nu men istället bloggar jag och ska snart ut och träna. Hoppasan...men jag lovar att jag har tid över sen så jag skjuter bara lite på plugget :) Ha det grymmast! 

Universeum

Heej! Här kommer lite blandade bilder från Universeum. Var där för cirka tre veckor sedan och tog massa bilder på alla söta djur. Apor, fiskar, fåglar, ödlor, ormar, hajar och ja, syrran också ;) Kolla gärna in hennes blogg förresten, hon har också postat några bilder från Göteborg. Klicka HÄR för att komma dit  Kramar!

Haunted house

Gick förbi denna lite småläskiga & övergivna ladugård under höstlovet. Passade såklart på att fota den och la på ett bw-filter med extra kontrast för att få lite mer stämning.

För övrigt stressar jag runt i det underliga höst/vintervädret. Mycket i skolan nu men det går bra. Likaså träningen & musiken. Dock har jag en rygg som krånglar. Har haft ont i den i cirka 4 månader men den vill inte blir bättre. Om det inte blir bättre denna veckan, så får jag träningsförbud i 1 månad säger sjukgymnasten. Men jag känner lite hopp! I lördags var jag ute och sprang & kände precis ingeting. I söndags sprang jag intervaller och  ingen smärta då heller. Hoppas bara på att det håller i sig såhär nu. Riktigt surt att få ta ännu mera paus. Jag vill komma igång nu igen och ladda för en bra inomhussäsong.  
Ska i alla fall till rehaben nu i eftermiddag igen så får jag se vad han säger. Håller alla tummarna!! :)