Elin Jonasson

Kategori: Foto - Porträtt

grattis Emma!nu, nu är hon fri! stor grattis på dins stora dag kära syster. kram på dig!

säg att du är fri till slutGlad sommar vänner! Om en stund rullar bilen ner till Växjö och utspring för min kära syster. Att hon slutar skolan idag känns konstigt för mig men antagligen är det ännu mer orimligt för henne. I vilket fall är jag riktigt stolt och glad över henne. Själv har jag två år kvar men igår tog jag lov för åtta veckor framöver. Det blir fint. Men nu - lite smink och förberedelser! kram

emma

lika ren som ett barns ögon

här kommer de sista redigerade bilderna på lilla Ally! Även fina Frida kom med :)) hoppas allt är fint!


kram!

Ally!

idag bjuder jag på fler bilder på fina Ally! kramar till er!Senaste dagarna

De här dagarna har varit så härliga! Riktigt sommardagar! Fulla av frihet, fina stunder, härliga människor och midsommar! Den bästa högtiden. Bilderna får tala för sig själva men jag kan berätta lite. Till vänster en nyklippt & supernöjd Elin, midsommarfrulle, jordgubbar och mjölk (bästa som finns) och tillslut en träningsbild. Dagarna har spenderats hos m&m och samtidigt har jag varit kattvakt och varit förbrukat fri!

Outfit

Barbent & sommarkänslor ×1000!

Tracklife

Nu har jag sprungit 80m & laddar för fullt inför 300m! Vädret varierar mellan strålande sol & regn och såklart ständig blåst...Förvånad? Knappats? Ha de bra :)

ATM

Stativet, kameran & jag är laddad :)

IDA


Hallå på er! Här kommer några bilder jag tog på Ida förra veckan. Hon måste vara den ballaste kompisen i både sätt och utseende. Vi tog en eftermiddag full av fotografering som sedan ledde till massa skratt och småprat. Fler bilder kommer framöver på grymma Ida!

Upp