Elin Jonasson

Kategori: Foto - Stadsmiljö

londongatoridag visar jag er sex färgstarka bilder från förra årets Londonresa. Det är ganska tokigt att det gått ett helt år sedan flög in över Storbritannien och landade på engelsk mark. Nu 365 dagar senare minns jag resan som väldigt väldigt fin. Vädret var sådär
lagom varmt och allt var bara så vackert. Bäst var King Cross Station och Plattform 9 3/4 såklart. Tiden har flugit iväg sen jag gick på Londons gator men jag hoppas på att jag får besöka den fina staden igen. 

Under trädet, bakom stängslet, finns en stig för dig

Så här fantastiskt underbart var det i början av Juni när vi var i Kalmar! Det var första gången det var sådär riktigt sommarvarmt. Ni vet, utan jacka utan att frysa. Vindarna var varma och man behövde inte alls ha på sig så mycket. Det var till och med varmare då än nu...synd men sant. Vi gick i alla fall en runda i stan och gick igenom denna fina park. Det var riktigt mysigt! Ljuset var magiskt och det strilade sig mellan träden. Nästan orealistiskt drömlikt, om jag får säga det själv. Jag kanske inte lyckades fånga ljuset perfekt men ni kan ana hur fint det var den stunden! :))

Kramar till er! 

Stockholm 2014


Stockholm - Rosendals Trädgårdar 2014

Göteborg genom mobilen

Hotellfrukosten //  Våriga blommor // Världes bästa show med Alex & Sigge // Fina Ida i palmhuset // Lite blad & sol // Två söta ungar på universeum // En gófika // Ännu fler blad i favorithuset

men Stockholm blir aldrig min stad

Ett sommarfint Stockholm!

Karlshamn - Day 2

Här kommer det andra inlägget om mina dagar i Karlshamn, det vill säga torsdag. 

Vi började dagen med att åka till stranden. Där stannade vi nästan hela förmiddagen och solade, badade & fikade om varannat! Jag passade även på att snorkla lite och plocka snäckor :) 

Vid lunchtid åkte vi hem och åt middag. Efter ännu en paltkoma gick vi in till stan igen för att kolla på Karnevalståget och såg många glada & färgsprakande människor. När alla passerat gick vi på stan och passade på att shoppa lite. Jag blev bland annat en stolt ägare av ett par sjukt snygga harembyxor, som jag numera lever i :) 

 

Lite mera shopping och sen gick vi ner mot hamnen och kollade på alla karuseller och lite så. Vi passade även på att gå in på en gata med massa gamla & fina hus. Då var klockan ungefär 22 så vi började gå hemåt igen. När vi var hemma tog vi longboardsens till Donken och köpte oss varsin hamburgare. 

Kram Elin

Du är snart där

"Där under träden, bakom stängslet
Finns en stig för dig, fortsätt"

- Håkan Hellström

titta vad jag hittade...

...några bilder från Stockholm! Äntligen har jag hunnit börja redigera bilderna därifrån trots att det var 1 månad sen jag var där. Haha! Som jag alltid säger - Bättre sen än aldrig :) Här kommer de bästa jag tog, cirka 11 av över 500 bilder, haha! Nä, men jag har ju faktiskt redan lagt ut dem på blommorna på torget och bilderna på de rosa träden i Kungsträdgården! När jag ser dessa bilder vill jag i alla fall tillbaka! :)

Hoppas ni haft en fin dag! Kram Elin 

Upp