Elin Jonasson

Kategori: Inredning & design

åhléns kommer med höst!


Åhléns har kommit ut med en småmysig kollektion. Direkt när jag såg de mönstrade kuddarna blev jag helt kär. Det är kulörerna och hur väl allting stämmer tillsammans som jag gillar. Ordet höst vilar över kuddarna, lådan och lakanen vilket också är passande. Om ni klickar på länkarna på bilden kommer ni direkt produkterna. kram!

enviroments

våriga sängkläder!


affärerna slår till igen men alldeles för fina sängkläder! här ser ni några favoriter som jag har hittat. ljus gul och ljust blått är extra vårligt och tjusigt nu i början av april och maj. vilka sängkläder är eran favorit? kram!

vårfint!


wow, kolla så mycket vårfint jag har hittat!! Trots att vi inte ens har lämnat januari har jag redan börjat tänka på våren. Dessa fina kulörerna gör mig så glad. och jag påminns om hur fint de skulle passa till mitt rum på våren :) De lite blåa nyanserna väcker tankar till aprilhimlar och de gröna färgerna påminner mig om det nyfikna alldeles lekande gräset som kommer fram under snön. Den lilla burken vara bara fin helt enkelt. Allt hittar ni via länkarna. lek vidare i livet! 

Stay strong, stay gold


Nu har detta collage väntat alldeles för länge på att publiceras men idag blev det äntligen offentligt :)) Jag har samlat ihop lite inredningsfavoriter som jag hittade på H&M home. Utan att jag ens tänkte på det blev färgen guld något tema hehe. Inte så vanligt. Kuddfodralen är mina storfavoriter! Det gula och gröna är lite mer neutrala medan den blommiga fodralet är lite mer utstickande och flowerpower. Flaskorna är söta också. Hoppas ni får en fin andra advent. Kramar!

I was looking for a pot of gold


Chasing rainbows

Att från samma säng, lyssna till samma regn


hej och glad lördag ifrån mig! Jag måste be om ursäkta för min lilla frånvaro här på bloggen men med tanke på allt som händer
har jag inte kunnat samla mig för att skriva. Vara kreativ genom att skapa saker gick däremot bättre. Idag har jag pysslat ihop en vimpel! Eller två stycken faktiskt. Jag är otroligt nöjd. Mitt rum börjar bli allt mer mysigt vilket jag stordiggar. Nu hänger det två vimplar i taket och några papperstranor. Dessutom fick jag upp lite bilder på väggen. En världskarta, lite egenmålat och Stenström. Min ljusslinga i fönster lyser upp rummet perfekt och regnet slår mot rutan. jag njuter nu. 

Shelf

Och jag har gått och blivit förälskad! Stringhyllor. Gash! Så simpla men så snygga. Jag har sätt flera bilder på instagram med dessa hyllor och jag bara älskar dem!! Riktigt snygga och stilrena. Jag har dessutom hittta lite andra snygga höstiga inredningsdetlajer. Byta kuddfodral är mitt bästa tips om man vill göra om lite på rummet. Det går att variera något enormt och det finns ju tusen olika fina fodral. Jag har hittat några favisar från H&M och Ellos. Klicka på tagen för att komma direkt till hyllan! Kramar!

Shapes , designs & patterns


Och ännu en gång har Lagerhaus träffat rätt. Jag kan surfa runt på deras hemsidan i timmar och hela tiden hitta nya fina saker. Glasflaskorna/vaserna som ni ser här ovanför intresserar mig!! Nu har jag bara genomskinliga flaskor så det skulle vara fint med lite färg. Och dessa faller mig perfekt i smaken :) Brickan har ni sätt innan men hyllan är ny! Kolla in den! Hur många möbler har man som är trekantiga? Precis, ungefär noll st...Tänk att få fylla den med nån kaktus, murgröna, ljuslykta, böcker mm. Åh den skulle passa perfekt i framtida lägenhet!! Bamsekram

Detaljer.

Inredning och detaljer börjar bli mer allt intressant i mitt liv! Denna gången hittade jag några snygga saker på Lagerhaus. Jag ska absolut köpa något av detta till hösten då rummet ska göras lite mysigare och mörkare. Och även fast det är 2 månader tills "riktigt" höst skulle jag gärna byta kuddfodral och pryda rummet med ljus redan idag :) Om man kollar på vädret så är det absolut rimligt att göra det nu, hihi. Men jag får mysa vidare med lite te! Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Tumblr on the wall

Passade på att skriva ut lite bilder under lovet som jag sedan satte upp på väggen. Blev riktigt snyggt om jag får säga det själv! Tog som sagt några bilder från Tumblr som gick i färgerna blått, brunt & grått. Stilrent och fräscht. Älskar dessutom att fixa med färger och bilder till rummet. Det är så kul att sätta ihop rätt bilder så att det matchar och sedan inreda efter färg. Hoppas ni har det fint! Kramar

inredning

Kan inte sluta att älska denna inredningstilen! Love it!