Elin Jonasson

Kategori: London 2015

MItt 2015 - Fina London

Det jag kommer minnas mest från 2015 är denna resa. London-resan som ägde rum i slutat av juli. Det var så fint så resan får ett alldeles eget inlägg. London får tala för 2015. 2015 minns London :)) Här kommer små minnen och berättelser som vad vi gjorde. Häng på! 


Vi gick genom stålande och soliga Hyde Park. Klockan var ganska sent men tiden stannade upp och parken var en evighet, en alldeles mäktig oändlighet. 


Jag och syrran i en Londonkram in front of Big Ben. Kolla på denna ögonbrynshöjande buss! En dubbeldäckare full med frozen yoghurt och dessutom i en illrosa kulör. 


Yes, if you are looking for a sign, here is it!
Nära vår lägenhet fanns detta lilla café. Det lilla fiket på Brick Lane hette just FIKA och texten som stod på fönstret var så sann, så sann. Turister och dessutom svenskar som vi var stod vi med kamerorna i skyarna och fotade denna lilla text.
På varje gata, i varje kvarter fanns något som hette Costa café. Efter besöket på King Cross station och Perrong 9 3/4 (!!!) så testade vi deras utbud. Supergoda drycker och mackor. Den vänsta avlånga bilder visar dessutom en väldigt tom gata. Det var vi och några fåglar som klev runt där. Det finns alltså tomma gator i London, de är bara mer ovanliga. 

Londonskyarna kommer jag sent glömma. Rosa fina fluffiga moln!
Det tre bilderna över denna text visar ett megahäftigt ställe. Ännu en ögonbrynshöjande färgbomb. Absolut mitt favoritställe som jag hade kunnat stanna på hela dagen. Bara helt fabulöst och hipsterigt! Check på nytt ord också, hipsterigt?!
"Cause all these streets make me high!" Här är bara lite streetphotos. Det fanns många mäktiga gatumålningar, eller grafittimålningar som var himla häftiga. Lite mer sådant i Sverige hade inte skadat tycker jag. Det är ju faktiskt konst och mycket kultur :) fint vare. 
Jag har många fler bilder att bjuda på men dessa får räcka. Denna bilden är från planet när vi flög hem. Ännu mer londonskyar som gör mig varm i själen
tack för att ni läste. kram

Hemma från London

Hörni, vilka underbara dagar jag hade i London! Jag tänkte inte berätta alldeles för mycket nu, för då kommer ni storkna av tjat om hur London var, haha. Det kommer ett stort inlägg framöver med vad som var botten/toppen, bilder, vad man måste se och allt man behöver veta om London, ja ett inlägg med allt vad jag har att dela med mig av helt enkelt. Det kanske blir flera inlägg, vem vet! Troligvis. Men nu ska jag ha en riktigt vilodag, det blir ett träningspass i eftermiddag men annars ska jag bara njuta av sommarlov. Nu får ha det så bra! Kramar

Upp