Elin Jonasson

Kategori: Min Månad 2015

Mitt April 2015


Här kommer äntligen ett litet inlägg som sammanfattar mitt april. Jag vet inte riktigt vart denna månaden tog vägen! Den gick så fort! Den 21 började vi träna ute och det är ungefär därifrån jag kommer ihåg vad som har hänt. Som tur väl har jag en mapp med alla aprils bilder i mitt Iphotobibliotek som kan kolla på. Om jag inte hade sätt bilderna från kusinerna hade jag antaligen glömt att skriva det, haha. Sån är jag men det enda man längtar efter nu är  juni och sommarlov! :') 

Jag började månaden med att klippa håret kort, eller kortare i alla fall, vilket jag är supernöjd över :) Sen pluggade jag mycket, hade en 1-årsfotografering med Ally, tränade massor, fotade alldeles för mycket mat, haha, knäppte ganska många självportätt och träffade kusinerna på bästkusten. Månaden avslutades med att jag fyllde 15 år!! Och som jag sagt tidigare är jag supernöjd över dagen, verkligen en grym dag. April-måndan gick jättesnabbt men det var verkligen en toppenmånad. Bästa händelsen är såklart att VÅREN är här! Kram

Mitt Februari 2015Här ser ni mitt Februari 2015 i bilder. Månaden började nästan direkt med ett efterlängtat sportlov då jag fotade extremt mycket - både mat & människor. Haha, skrev ju att det måste ändras så jag tog tag i saken och mitt Instagramflöde bombaderades med matbilder ;) Sen tränade jag massor och avslutade mitt lov med shopping och tävling i Växjö. Veckan efter fortsatte med prao på Ica och jag trivdes extremt bra. Den här sista veckan på månaden har jag lyckats dra på mig en rejäl förkylning och drunknar samtidigt i plugg. I allt detta försöker jag dessutom göra en någorlunda bra uppladdning inför SM & så är det två konserter på fredag, toppen! Mars kan nog inte börja mer stressigt....Ha det bra! :)

 

 

Mitt Januari 2015

Här har vi mitt januari! Himla vad första månaden på året gick fort! Den har ju bara flygit iväg! Januari har innehållt massa träning, tävling & plugg. Insåg nu att jag fotat alldeles för lite och det måste bli en förbättring! ;) Mer vardagsfoton helt enkelt. Och mer matfoton, ser ni?! Jag har inte en enda bild på mat eller liknande. Haha.
Den första bilden visar den bästa tröjan jag någonsin köpt. Så mysig och härlig. Sen lite snöblåssarbilder och ännu mera mys. Träning, tävling, ännu lite mer träning och så har vi DM! En toppenavslutning på januari, verkligen! Och utöver friidrotten har jag pluggat och pluggat. Riktigt stressigt vissa perioder men nu är det en liten lucka där jag faktiskt kan ha lite fritid. Men nu hoppas vi på ett ganska lungt februari med regelbunden träning och mindre plugg!

Upp