Elin Jonasson

Kategori: övrigt

något till erTro det eller ej men snart kommer min första video dyka upp här på bloggen! Bestämde mig för att testa på det där med redigeringsguider och kom snabbt på att det är superkul! Jag gör det ganska basic vilken kan vara klokt nu i början när jag fortfarande testar och sådär. En annan bra sak är att jag använder mig att ett program som alla har tillgång till - PicMonkey. Det finns tusentals videos om hur man redigerar i Photoshop men det har ju inte alla så nu kör jag i PicMonkey till er. Kanske blir lite shiftning med PhotoScape X också. Det programet finns också gratis att ladda ner från nätet! Då behöver man heller inte något nätverk. Toppen! Håll utkik och checka bloggen lite då & då!

Kram Elin :) 

klänningar & jobbigt solljus

Hej fina ni! Och nej jag ska inte klaga på solljuset men med ett försök att sitta vid datorn i bilen så la jag ner det projektet. Solen sken rakt in i mina ögon och blänkte på skärmen. Det ledde till att jag satte upp ett solskydd på rutan och hängde upp min jacka på ett galet sätt. I samma veva körde vi även förbi en second hand och det var höjdpunkten idag! Snabbt skulle jag, mamma & Emma rusa in där men det slutade med att vi kanske var där inne i 45 minuter. Men det var värt det! Jag hittade 4 sjukt snygga klänningar. En marinblå långklänning, en svart i spets, en röd festklänning och en liten gullig i jeanstyg. Blev verkligen supernöjd! Dagen annars har spenderats hos farmor & farfar. Vid lunch åkte vi ut till golfbanan och åt. Supergott var det! Sen körde vi hem till dem och åt tårta och fikade. Sen blev det en bilfärd hem och nu sitter jag i köket och bloggar. Lyssnade nyss på konserten med Veronica Maggio & Håkan. Ganska kul faktiskt! Hoppas eran dag varit bra! Imorgon blir det att packa till Sthlmresan & hjälpa till lite i trädgården. Ha en fin kväll! Pussar till er!

Två bilder från idag

aprilhimlen

Bättre sent än aldrig så slänger jag in detta inlägg! Äntligen april och jag välkomnar denna vackra måndad med en stor kram! Bara massa underbara saker.  Påsklovet om  cirka 1 vecka sitter absolut inte fel. Och sen påsk och Stockholm på det. längtaaar! Massor med härligheter och nu kommer våren på riktigt! 

Forme eller blogspot?

Heeej på er därute!
Jag har nyss skapat en blogg här på forme. Jag har tidigare ägt en blogg på blogspot. Själv tycker jag det var en väldigt smidig och enkel bloggportal. Men nu kände jag ändå att jag ville testa en ny sida så då fick det bli forme.se. Har tidigare försökt med blogg.se men det har bara krånglat så det var himla skönt att det gick så lätt att fixa en blogg här! 
Trots att denna sidan är himla bra vet jag inte om jag ska ha kvar min blogg på blogspot eller om jag går över här helt och hållet. Jag har tänkt att testa att blogga här ett tag, ca 2 veckor - en månad. Jag får se lite. Under den tiden hinner jag lära mig och känna vilken av blogportalerna som är bäst. Så nu mera kommer det bara dyka upp inlägg här. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om det!

Puss och kram så hörs vi // Elin

( Ni har redan fatta hur jag ser ut men här kommer ännu en bild ) 

Upp