Elin Jonasson

onsdagshejet

hallå på er!
min onsdag har gått i ett och likaså kommer de två kommande dagarna göra. det känns ändå okej men det är lite tufft. Jag hinner med att träna, andas och vila lite men tyvärr blir plugget lidande när jag ska jobba. kanske jag felprioriterar men jag är faktiskt trött och har inte all ork i världen. Agnes sa till mig idag att vi nästan gått 13 år i skolan snart! skoltrötthet är därför inte så konstigt, eller hur!? Snart ska jag gå och lägga mig för att vila ut. sov så gott!

känslosöndag

heej! jag hade en riktig skitsöndag. Det blev inte alls som jag tänkt mig. jag körde i diket ordentligt men idag känns det bättre, framförallt när jag fick komma till skolan och bara inte vara hemma. Annars älskar jag ju att vara hemma men igår var det inte kul. Jag skrev med min syrra i England och pratade med mamma vilket var en stor hjälp men jag måste vara stark inne i mig och inte lyssna för mycket på tankar. Men idag fick jag springa ut alla känslor på mina två träningspass och imon ska jag få lite extra hjälp. fint! 

söndag och slägga

god söndag! hur mår ni idag? jag är okej. lite småkrasslig i halsen och tankefylld är jag. Lite ambivalent mellan friskt och sjukt tänk men förhoppningsvis går det över nu när jag ska sysselsätta mig med plugg och träning. Så småningom ska jag åka in till stan för att kasta som sagt. Jag är inte alls sugen på det utan springer hellre en runda eller lyfter tungt på gymmet. Jag vet inte vad som har hänt men jag måste få tillbaka kastsuget då det snart är dags att börja tävla. Men just denna veckan har det varit riktigt trist att gå in i ringen. Nu får jag ändra mina tankar och se kastningen som något roligt. Vi hörs kanske senare eller längre fram i veckan. kram! 

08:50

god morgon! redan helg igen, skönt! Jag kickstartade denna vecka med att börja prata gymnasiearbete som känns långt fram i tiden
men som redan börjar efter sommarlovet, jobb, körteori och träning. Mitt i denna veva med nya kunskaper, idéer och planer drog jag
på mig en förkylning men har trots allt kunnat träna ganska okej vilket känns bra. säsongsstart är ju inte superlångt bort! 

Denna helg har jag inget planerat mer än träning, träffa en vän och plugg. väldigt löst med andra ord vilket passar mig just nu. Jag
ska även ut och övningsköra och städa rummet som jag brukar göra på helgerna numera. Livet rullar på och jag är i en bra fas där mycket nytt händer. spännande!

träningsläger i italien

jag är hemma från Italien! viken fin resa det var. jag saknar redan gänget, promenaden till och från arenan, den glada befolkningen
och träningarna såklart. att bara få springa i shorts och linne, barfota utan skor med solen ovanför huvudet gör mig lycklig. Idag ska
jag försöka landa här hemma, njuta av solen, träna, plugga och få ordning på allt. Jag vaknade tidigt eftersom kroppen var inställd på det och har redan hunnit packa upp väskan vilket är skönt. vi hörs kanske senare vänner. ha det fint! 

good day sunshie

en dag vill jag servera middag under äppelträdet

i sommar vill jag duka till fest i trädgården. det finns mycket fint att fira och min inspirationsmapp på pinterest är redo för att fixa något stort. Jag vet också att solen med dess strålar genom trädens lövverk, sommarens varma vind och gröna gräs gärna jobbar med mig och kan vara det det härligaste som finns en dag. här är min inspiration till den dagen jag vill servera middag under äppelträdet med kära vänner runt mig!kram på er vänner! 

packning i mars

hej vänner! packningen är i full gång. Jag har kommit ganska långt då jag började redan i veckan men det är mycket att tänka på! Mamma ligger lite efter så jag får försöka hjälpa henne! Precis som förra året kör vi med två stora resväskor + en skoväska. Det blir
en hel del skor när man är friidrottare och så måste vi ta med två släggor. Lite tungt men jag vill garantera att jag har släggor när jag kommer fram. Om en stund ska vi göra de sista ärendena i stan och jag ska passa på att övningsköra. Jag ska även hinna med ett träningspass. Det blir en dag som bara passerar för det är imorgon det roliga händer. avresa! 

italieninspiratoinmed dessa fina bilder i sinnet åker jag ner till Italien för en veckas träningsläger! ta det vacker! 

lite körkort, bujo och sol

glad onsdag! hörni, det är bara en skoldag kvar nu :) vad fint! jag har bara en superkort dag som börjar vid 8 och slutar 12. Denna skoldag var ännu kortare då jag bara gick till halv elva. När jag kom hem började jag pyssla i min bujo och plugga körkortsteori. Jag finner det ganska intressant eftersom man får bättre förståelse i trafiken. Alla gånger jag kör framöver kommer jag observera mer och mer vilket är bra. Annars då? Vädret här är strålande så jag ska snart ut på promenad. Sen blir det dusch, te och kanske mer pyssel. Jag tror jag ska göra en fin grej till min syster som snart åker iväg till Brighton i två månader. oj vad jag kommer sakna henne! kram

20:38

detta blev ju en fin dag! Jag hade en tuff start med mycket tankar men sedan kom förståndet i kapp och jag tillät mig att göra saker. Jag lyckades bocka av hela min lista som jag skrev tidigare om idag. Tvättmaskinen har gått varm för att hinna tvätta allt. Det är ju både mamma, jag och syrran som ska iväg på längre resor så många ombyten behövs! Annars så fick jag till ett fint kastpass, tog en skön promenad, övningskörde en stund och planterade om mina gröna sköna vänner, paprika och chili. Solen kom fram efter lunch och det gav härlig vibbar! Det är ju snart april. hur bra! snart är det läggdags. god natt på er!

good morning

god morgon! gårdagen blev skoj med kusinbesök även ifall vädrat var grått och trist. Vi spelade spel, gick en promenad och skojade. Jag pluggade ingenting igår utan lämnade det tills idag. Det är framförallt matte som står på schemat, derivata och integraler. heja mig! Förra söndagen gjorde jag en to-do-lista och kör på samma koncept idag:

  • Plugga matte
  • Plantera om paprika och chili
  • Vattna mina växter
  • Kasta slägga
  • Plugga spanska
  • Träna 
  • Tvätta och börja packa inför Italien 
  • Duscha och tvätta håret

Detta är vad jag ska hinna med idag + lite till. Det blir nog bra tror jag även ifall jag känner mig lite stressad. Det är svårt att hålla ett högt tempo genom hela dagen. Men nu ska jag börja med att plugga mina spanskaglosor. kram på er!