Elin Jonasson

Kategori: Självporträtt

han var solen när det dagas


jag knäppte dessa bilderna för cirka ett år sedan och jag tänkte att det kunde vara kul att ladda upp dem igen :)) Helt plötligt minns jag aprilhimlarna och solnedgången som hängde precis över trädtopparna varje kväll. idag ger jag alla er solen! kram!

jag är sexton år!


idag, dagen till ära får jag äntligen sjunga med i Håkans låt "Det kommer aldrig vara över för mig" utan att låtsas! Jag fyller nämligen 16 år idag. sexton, hm, jag får nog smaka lite på det där men allt känns så fint! Ha en underbar dag för det ska jag
försöka ha fina vänner! världens störts kram till er! ðŸŽˆ

I wish, for once, we could stay gold


Jag var ute och fotade lite i höstrusket häromdagen. Jag diggar hur jag fick till redigeringen och färgerna. Fler bilder från samma
fotografering dyker upp här någon gång. Kram på dig!

Glad Midsommar!

Glad midsommar på er, i dubbel bermärkelse dessutom :) Som vanligt regnar det och himmlen är grå. Men vad ska man förvänta sig? Men svensk midsommar är mysigt. Dåligt väder är inget som hindrar någon ifrån att ha roligt och trevligt. Right? Nu under förmiddagen blir det träning i Växjö och sen åker vi vidare till mormor & morfar. Midsommaraftonen firar vi där och så sover vi över till imorgon. Idag ska jag njuta av god och klassisk mat, knäppa massa bilder och bara ha en underbar kväll. 
Nu önskar jag er alla en himla bra midsommar!

Striped

I blåbärsris, bland myggor, med en kamera framför sig

Black all day...


Invigde nya kappan idag! Kände mig så fashion, love it! <33 Väntar bara på min ryggsäck & adidassuperstar/nike air, då blir jag fullständig!

11:36


Halsband: Jane Koenig
Vilken go måndag! Tre timmar håltimma på grund av inställd slöjd. Egentligen skulle jag ens inte behöva åka tillbaka till skolan. Svenska & spanska redovisningarna är klara så jag skulle kunna åka hem men tyvärr...förståndet kommer i vägen, haha :'). Ha en bra dag!

Jag ger dig solen"I rätt ljus, i rätt tid, är allt extraordinärt"

Turning fifteen!

Idag fyller jag äntligen 15 år! Knäppte lite fördelsedagsbilder samtidigt som jag var ute en söndag så jag passade på att lägga upp de nu. Hoppas ni får en grym dag! Det ska jag ha :) Kramar!

Tänker alltid på dig i april


Dress from Sheinside
Här är bilderna jag knäppte i söndags :) Så nöjd över resultatet!
Egentligen borde jag råplugga spanska just nu men istället bloggar jag och ska snart ut och träna. Hoppasan...men jag lovar att jag har tid över sen så jag skjuter bara lite på plugget :) Ha det grymmast! 

20 april

Hej på er! Idag är det studiedag, tack och lov :) Det kunde inte ha legat mer passande. Veckan som kommer är proppfull och idag är det enda målet att bli klar med so:n och plugga spanska och engelska. Senare i eftermiddag blir det backträning + intervaller vilket ska bli superkul. Jag har inte berättat vad jag gjort i helgen förresten. I lördsags träffade jag en saknad vän. Vi har inte setts på 4 månader vilket var alldeles för länge. Vi pratade, gick en promenad och pratade ännu mera. Under kvällen körde jag ett tabatapass och joggade. Under söndagsförmiddagen gick jag till kyrkan. Har numera bara 1 gudstjänst kvar att gå på. Sen åkte jag vidare till Frida & Linda för att fota Ally. När jag kom hem där ifrån skrev jag ännu mer på so:n och igår kväll gick jag faktiskt ut och fotade. Bilderna blev väldigt bra om jag få säga det själv. Satte ljuset, fokusen, redigerien och kvalitén :)
En ganska fullspäckad helg som gick alldeles för fort, men jag hade kul :) Kram!

En liten sneakpeak

Jag är hemligheten

Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat