Elin Jonasson

Kategori: Tillbaks till skolan

Repost: Back to school 2016
heej! Jag fick en fråga ifall jag kunde göra ett inlägg nu inför skolstarten. Faktumet är att jag gjorde massa inlägg inför skolan förra året och jag tänkte att jag kunde reposta dem :) Antingen kan ni kolla bland kategorierna som jag har här på bloggen och komma till inläggen om ni klickar på "Tillbaks till skolan" eller så följer ni denna länken så kommer alla inlägg en gång till. Ett år senare kan jag väl påstå att jag bytt stil lite men det är alltid kul att kolla tillbaka hehe. läs gärna inläggen och lämna en kommentar om vad ni tycker om skolstarten. kramar!

Tillbaks till skolan - Pluggmys & avkoppling


Hejsan på er! Idag kommer ett extrainlägg i min lilla serie :) Som rubriken lyder ska det handla om avkoppling och pluggmys. Läs vidare och låt er inspireras!! Detta var förövrigt det sista inlägget och hoppas ni känner er redo för en terminstart. Det är jag!

En paus från pluggandet då och då är välbehövligt! När jag ska vila gör jag alltid te, världens bästa dryck hehe :) Sen tänder jag massa ljus och sätter på ljusslingan som jag har i rummet. Tillsist kryper jag ner i min bäddade säng bland massa kuddar och filtar. Då är mysfaktorn hög!! Så mitt tips är att ofta ta pauser ifrån pluggandet och köp många mysiga saker till ditt rum, ex kuddfodral, sköna lakan, snygga gardiner och en stor tekopp är ett måste. Rätt belysning som lyser lagom är viktigt också. Testa er fram, det viktigaste är att ni kan koppla av och verkligen vila. Kramar!

Tillbaks till skolan - Väskor


Denna fredag tipsar jag om väskor till skola! Till hösten kommer jag att köra på rygga och/eller tygkasse. Väskorna ni ser ovanför är mina favoriter - kånken, hh-kasse och en lite annorlunda men riktigt tjusig skinnkasse. Jag ska använda mina adidasrygga för fullt men någon gång i framtiden ska jag köpa en kånken :) Tygkasse är supersmidigt när man inte behöver ha med sig så mycket och att det är ett håkancitat är ett stort stort plus!! Ha det super!!

Tillbaks till skolan - Kläder & outfits


Hej! Idag tipsar jag om kläder och outfits till skolstarten. Innan jag börjar skolan ska jag försöka införskaffa mig en svart hatt (fortfarande på jakt efter det haha), en lång vit skjorta, mom jenas, en jeanskjol med knappar fram, antigen blå eller svart och tillslut en färgglad croptop. Just nu är mina croptops bara vita, svarta eller grå - det är fint med lite färg i alla fall :) Nu till hösten, vilket jag anser att det är snart, så vill jag ha ganska basic kläder men leka lite med detaljer, ex korta halsband, ringar, örhängen, bandana osv. Det blir kul att se vad alla butiker har att erbjuda längre fram. Hoppas ni har fått lite tips på kläder. Hörs!

Tillbaks till skolan - Fixa skrivbordet hemma


Tjena! Idag skriver jag lite om hur man gör sitt skrivbord pluggvänligt. En bra början är ett stor och praktiskt skrivbord. Jag älskar att breda ut mig och ta mycket plats när jag pluggar. Små ytor är inget för mig. Så en stor bordskriva att arbeta på. En bekväm stol är a och o. Jag vill inte sitta på en hård och kantig stol, införskaffa en bra skrivbordsstol om du inte har det. En rejäl lampa som ger ordenligt med ljus är ett måste också! Om den är snygg är ett plus :) Lampan här över är ifrån garnit.
Små griffeltavlor är perfekt att ha på sitt rum eller över sitt skrivbord. På dem kan man skriva ner allt som händer i veckan och planera allt som behövs. En vajer med klämmor funkar lika bra. Där kan man hänga upp egna små lappar och blanda med fina bilder och minnen. Och tillsist, en förvaringslåda! Supersmidigt att slänga ner saker i den som ligger i vägen och förvara dem där i. Simple men stilig! Hoppas ni har fått lite praktiska inredningstips till era skrivbord. 

Tillbaks till skolan - Förvaring & tillbehör till skolan

Tjena! Idag börjar min nya "Tillbaks till skolan-serie". Ett gäng inlägg som är fulla med tips och idéer om skolan, pluggning och organisering bland annat :) Inläggen kommer publiceras tisdagar och fredagar tills skolan börjar. Hoppas ni följer hela denna serien och var med och starta upp 2015's hösttermin! Let´s start!!

Allt sitter i detaljerna! Och det är just detaljer och småsaker som jag tror kan göra skolan lite roligare :) Här ovan ser ni några saker jag gärna skulle vilja köpa inför årets terminstart. Roliga block, pennor, klämmor, mappar och lite andra småsaker gör vardagen och plugget lite mysigare. Jag själv älskar sånt här och köper gärna lite snyggare block och mappar för lite vardagslyx :) Allt kommer ifrån Lagerhaus och direktlänkar finns i bilden. Kramar! 

Upp