Elin Jonasson

Kategori: Vänner

grattis fina vän!

jag kikar in en gång till idag och denna gången grattar jag mina fina vän ida! Idag fyller hon nämligen 16 år så många många grattiskramar till dig! :))två träffar på en söndag

Heej kära vänner! Idag blir en väldigt social dag hehe. I förmiddags träffade jag Maria. Senast vi sågs var vid midsommar men nu fick vi äntligen träffas och prata <3  Om någon timme ska jag träffa Agnes och komma hem till henne för en eftermiddagsfika vilket ska bli mycket mysigt. Det var också längesedan sen sist. Imorgon börjar jag även jobba så det är trevligt att ses innan den hektiska veckan drar igång. Men innan jag åker in till stan igen ska jag läsa lite. Har just börjar med "Livet efter dig" så det ska bli spännande att se hur den fortsätter. kramkram!

fler bilder från Harry Potter-maratonetida


i torsdags när jag och Ida svävade bland trädkronorna. 

emma

Fina systern fyller 18 år!

hej hörni! idag ger jag hela inlägget till mina fina syster. Emma, min allra bästa vän. Min lilla egna humanist och feminist. tack
för att du finns. megastora grattiskramar till dig! "idag fyller du 18, 
nu ska du fira
och det är äntligen dags att spira
hoppas DIN stora dag har varit magisk!"

En vän.


Ida är en riktigt nära vän. En bästis faktiskt. Förra veckan träffades vi ganska spontant och fikade baugetter & dadelbollar i rosengrottan hemma hos mig. Vi gick också en runda och pratade om att som har hänt, allt mellan himmel och jord. Och det var behövligt!! En enligt mig väldigt mysig och lyckad eftermiddag/kväll. En riktig sommardag trots att vädret inte var det bästa. Kram till Ida och alla er andra!

Bästis har börjat blogga

Japp, det har hänt! Min lilla bästa kompis vid namn Ida har äntligen börjat blogga, hihi. Det trodde jag aldrig men efter en viss diskution och rådgivning så har hon skaffat sig en blogg. Klicka HÄR för att komma till den! Jag lovar, den är helt klart läsvärd. Gå in och ta en titt, vetjá :) Kram

Ja, denna grymma tjej är det :)

Konfirmation, kallades det så?

Idag har jag hängt i Guds hus i ett år, haha! Idag blev jag äntligen konfirmerad. Den 31 maj 2015 är alltså ett datum att komma ihåg lite extra. Hela dagen skulle jag säga blev så lyckad! Gudstjänsten kunde inte gått bättre, maten var toppengod, klänningen satt som en smäck och håret var on top. Allt var bara så himla bra :) Trots att jag inte är så jättetroende, vilket jag kan erkänna, så känns det riktigt bra att vara konfirmerad. Att hänga med Gud i ett år var inte helt fel. Jag är lycklig faktiskt. Tack allihopa <33

Bästkusten

Hemkommen från tre fina dagar hos kusinerna. Låter bilderna tala för sig själva denna gången!

Sisuspelen & Ränneborgsspelen

Helgen bjöd på fina resultat! På lördagen åkte vi till Nässjö för att tävla. Min första gren var som sagt 80m. 11.09 sprang jag in på och tangerade mitt personliga rekord. Den tiden vann jag även på. Det lite lustiga var att det kändes som ganska mycket motvind men när resultatlistan kom upp visade det sig bara vara - 0,1. Men det var faktiskt motvind. Mamma som också sprang kände det och vi kom fram till att det beror lite på när & var man mäter vinden osv, haha! Efter 80m var jag klar för dagen och kollade på syrran, mamma & Becca när de kastade diskus. Både Emma och Becca lyckades så nytt personligt rekord så grattis till er! 

På söndagen åkte vi till Eksjö. Efter att ha gått upp vid klockan sex på morgonen så var man ganska trött men vi tog oss upp! Vid 10.20 började släggan och den gick väl sådär. Jag persade men slog tyvärr aldrig klubbrekordet. Det som stör mig mest är att jag på träning kastat längre än klubbrekordet och dessutom satt två rotationer. Nu funkade inget av det! Åh, vad sur jag blir! Jag ska ta det där klubbrekordet innan säsongen är slut.

 

Dagen fortsatte och det blev riktigt varmt! En halvtimme efter släggan var det dags för 200m. Borta vid starten fanns ingen skugga så det bara kokade. Man ville bara att de skulle skjuta iväg loppet så snabbt som möjligt! Cirka 11.40 sprang jag 200m i alla fall och det gick väl också ganska bra. Med tanke på att det var -2,8 i motvind så var tiden helt okej. Jag springer ju inte 200 i vanliga fall utan 300 så jag hade inte så mycket att jämföra med. Efter tävlingen tog vi ett dopp i Eksjö & det var riktigt skönt! 

 

Karlshamn - Day 3

Här kommer det sista av mina tre inlägg om Karlshamn. 

Fredag: Vi började även denna dag med att ta ett dopp i havet och det var så skönt! Lite vågor och ganska varmt i vattnet, perfekt! Efter badet åkte vi hem och åt. Förvånade? Har nog skrivit det i alla inlägg om Karlshamn, haha ;) Efter middagen åkte vi in till Glassbåten & köpte glass. Åh, vad gott det var! Hittade den nyafavoritkombon, halonsorbet & daim. Tips, tips! Senare på eftermiddagen åkte vi hem. 

Sammanfattar dessa tre dagar som SOMMAR! Festival, konserter, bad i havet, glass, vänner, artister, ja, jag skulle kunna rabbla upp massa fler saker men det får räcka här. Hoppas ni hade lika fina dagar, kramar!