Elin Jonasson

Kategori: Vardagsbrus

friday

hallå på er! hur mår ni? med mig är det alldeles strålande. Idag har jag hunnit med ett kastpass, en körlektion och lite förflyttning där emellan. Jag hade bara en lektion imorse och nu har jag tagit helg. I eftermiddag ska jag cykla in till stan igen för att träna styrka. Bänkpress, frontböj och överstöt blir det bland annat. träningen är så himla rolig nu! jag har ett otroligt driv och känner mig mycket motiverad till att träna på. Detta leder till många pass men jag tycker att det ok så länge jag käkar ordentligt, tycker det är skoj och inte går sönder. Jag skrev ju tidigare i veckan att jag inte ville vila. Det vill jag inte nu heller hehe. Dessutom är det så tufft när man har alla dessa fina känslor och bara vill träna på. nu ska jag försöka ta en powernap för kroppen är faktiskt lite sliten och huvudet lika så. vi höra kära vänner!

07:57

god morgon vänner! idag skriver jag nationellt prov i matte 3c. Jag har en bra känsla och har inte rört mattesakerna nu innan. Jag ska snart cykla in till skolan för att skriva och sedan slutar jag vid två. Sen blir det träning och solnjut. Just nu är jag så himla träningssugen och har ett otroligt driv. Jag känner att jag inte vill eller kan ta en vilodag eftersom jag är full av motivation. Igår hade jag ett bra kastpass och ett styrkepass med tunga knäböj. Vi var ett roligt gäng så det gick väldigt bra. nu ska jag sluta skriva. vi hörs någon anna dag! kram

titta njutetdessa dagar har varit så soliga och jag och min vän har njutit mycket av det! vi har cyklat till en park mitt under skoldagarna och vilat i vitsipporna några gånger. det gäller att passa på när våren är som finast! idag är det dock mulet och lite regnigt vilket jag också finner fint. luften är skön och växterna står så stilla och ser alldeles mjuka ut :) nu ska jag cykla på träning! ha det vackert! 

majfredag

nu var det fredag igen, tänka sig! denna vår springer iväg vilket jag både finner fint och trist. jag gillar ju våren men tar ändå sikte mot juni månad då all skola, NP och plugg är över. det är faktiskt inte långt kvar. men vitsipporna hänger redan med sina huvuden, gräset är grönt och det är liv överallt. Detta har vi ju ändå längtat på så nu får vi njuta när allt pågår. under denna majvecka har jag passat på att cykla så mycket som möjligt, tränat ute och planterat om för fånga solstrålarna. ibland har det dock varit så himla blåsigt och mindre kul ;) i eftermiddag väntar träning på vallen med vännerna, kanske lite plugg (borde ju räkna matte) men mest lugna tag och vilande. ha det fint vänner! vi hörs!

stawberry fields forever


vårens första dagljuva maj

god morgon på dig och god morgon maj! 
idag vaknade jag och stack ut näsan genom fönstret. luften var alldeles klar och fuktig och lite varm också. jag fann det så uppiggande och fint. det kändes som en bra start på den sista lediga dagen denna långhelg. Idag blir det massa träning, plugg inför NP i matematik, tedrickande och förhoppningsvis kan jag vara ute så mycket som möjligt. Trädgården ropar ju också efter hjälp och städning vilket jag gärna fixar med. nu ska jag ut på promenad! stor kram!

20:32

hej! nu kikar jag in här denna soliga, blåsiga fredag. Idag har jag hunnit med att skriva nationellt prov i engelska, tagit en körlektion, cyklat till och från träningen, målat om fönstret på mitt rum och gjort lite småfix. Det har varit en väldigt fin fredag som startar min långhelg. Det ska bli så skönt att få vara ledig några fler dagar. Dessutom fyller jag ju 18 på söndag vilket blir häftigt! tänk 18 liksom. en ålder man alltid tänkt på. nu ska jag fortsätta målningen och ringa upp syrran i England! 

sunday

god morgon! hur mår ni? jag mår fint. Idag ska jag åka ner till min mormor och morfar med familjen. Jag tror att det är viktigt att jag får komma iväg en söndag. Här hemma blir de lätt förknippade med ångest men nu får jag tänka på annat. Vi ska framförallt jobba med ved vilket blir som ett träningspass ;) Jag ska även hinna med att plugga matte inför nationella och läsa körkortsteori. en helt okej dag. snart ska vi åka! stor kram

onsdagshejet

hallå på er!
min onsdag har gått i ett och likaså kommer de två kommande dagarna göra. det känns ändå okej men det är lite tufft. Jag hinner med att träna, andas och vila lite men tyvärr blir plugget lidande när jag ska jobba. kanske jag felprioriterar men jag är faktiskt trött och har inte all ork i världen. Agnes sa till mig idag att vi nästan gått 13 år i skolan snart! skoltrötthet är därför inte så konstigt, eller hur!? Snart ska jag gå och lägga mig för att vila ut. sov så gott!

söndag och slägga

god söndag! hur mår ni idag? jag är okej. lite småkrasslig i halsen och tankefylld är jag. Lite ambivalent mellan friskt och sjukt tänk men förhoppningsvis går det över nu när jag ska sysselsätta mig med plugg och träning. Så småningom ska jag åka in till stan för att kasta som sagt. Jag är inte alls sugen på det utan springer hellre en runda eller lyfter tungt på gymmet. Jag vet inte vad som har hänt men jag måste få tillbaka kastsuget då det snart är dags att börja tävla. Men just denna veckan har det varit riktigt trist att gå in i ringen. Nu får jag ändra mina tankar och se kastningen som något roligt. Vi hörs kanske senare eller längre fram i veckan. kram! 

08:50

god morgon! redan helg igen, skönt! Jag kickstartade denna vecka med att börja prata gymnasiearbete som känns långt fram i tiden
men som redan börjar efter sommarlovet, jobb, körteori och träning. Mitt i denna veva med nya kunskaper, idéer och planer drog jag
på mig en förkylning men har trots allt kunnat träna ganska okej vilket känns bra. säsongsstart är ju inte superlångt bort! 

Denna helg har jag inget planerat mer än träning, träffa en vän och plugg. väldigt löst med andra ord vilket passar mig just nu. Jag
ska även ut och övningsköra och städa rummet som jag brukar göra på helgerna numera. Livet rullar på och jag är i en bra fas där mycket nytt händer. spännande!